Sang og Musik

Mange har i tidernes løb mødt Frelsens Hær igennem deres sang og musik. Kan du huske hornorkesteret spille op til jul på Strøget? Eller lyttede du til BørneGospel, da de gav koncert på Frederiksberg Bibliothek? Sang og musik fylder en del i vores kirkeliv. Vi lægger vægt på, at så mange som muligt kan være med.

Derfor har vi et sang- og musiktilbud til (næsten) enhver smag. Se vores aktuelle tilbud nedenfor  – og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Hornmusik korpset

Hornmusikkorpset består af 35 blæsere. Gruppen er åben for alle, der kan spille et horninstrument og kan gå ind for orkestrets værdigrundlag. Hornmusikkorpset medvirker i gudstjenesten hver søndag og holder koncerter. Hornmusikkorpset øver hver tirsdag aften kl. 19.30.

Sangkoret

Sangkoret er for alle mænd og kvinder, der har lyst til at synge ældre og nyere salmer og sange. Der øves to gange om måneden og ligeledes medvirkes der to gange om måneden ved gudstjenesten søndag efter øvedagen. 

 

Salvation Gospel

Salvation Gospel består af entusiastiske kvinder, som elsker at synge gospel og elsker det sociale samvær der er, når koret holder øvelse hver  mandag kl. 19.00. Hverdagsstress og jag glemmes, men gospelmusikken udfolder sig. Mamma’erne optager gerne nye sangere. Ring gerne på 33 24 68 33 for mere info!